Ezek megérik az árukat? + búnuszkérdések :D
Figyelt kérdés
Ugye ezek mind kombatibilisek... Megérik ezek ennyiért? :D
búnuszkérdések: Mit jelent az hogy pci-e x16-os foglalat? Van különbség? Hol lehet megnézni hogy hány W-s a tápegységem (lusta vagyok megénzni a gépben)? Mért csak a procihoz van írva hogy mennyit fogyaszt? Mennyit fog esni az áruk kb Karácsonying? :D
Tudom hogy sok a kérdés...
2011. aug. 7. 19:34
21/49 A kérdező kommentje:
Lehet kell egy új tápegység is... Lusta vagyok megénzni hogy hány wattos a tápom... gépen nem lehet megnézni, anélkül hogy szét kelljen szednem a gépházat?
2011. aug. 8. 14:37
22/49 anonim válasza:
igen erre a procira gondoltam, és tudtommal nem lehet megnézni miylen tápod van, de nem nagy szám, lekapod az oldalát, megnézed, aztán vissza rakod. nekem ez kb 30 másodperc :D
23/49 A kérdező kommentje:
Nekem meg nem azon a felén van amelyik látszik... ki kő szedni.
Mi történne a 100ws tápom lenne és egy videókártyám ami 100at fogyaszt? :D
2011. aug. 8. 16:25
24/49 A kérdező kommentje:
400w-s a tápegység... Az elég? :D
Márkát nem tudok, mert nem volt rá írva de szerintem valami noname szar lehet...
2011. aug. 8. 16:49
25/49 A kérdező kommentje:
Rá volt írva hogy model: lpj9
2011. aug. 8. 16:50
26/49 anonim válasza:
400 watt nem rossz, ha márkás bírná a rendszert, ha nem akkkor nem bíznám rá. de szerintem dobj ki egy új kérdést hogy állítsank össze egy jó configot. 4magos phenom, 4 giga ram, aztán pára ugyis összeraknak 1 jót.
27/49 A kérdező kommentje:
Minek. Jóez. Csak lehet újtáp kell. Amúgy ha nem elég neki ez a táp akkor tönkremehet az alaplap? D:
2011. aug. 8. 17:07
28/49 anonim válasza:
ha a táp bedöglik, magával vihet pár alkatrészt, bár lehet hogy egyiknek sem lesz semmi baja. legtöbben cheiftec vagy fsp vagy corsair tápokat ajánlanak, nekem 460 wattos gigabyte van, de az egy az egyben fsp csak más rajta a matrica :D
29/49 A kérdező kommentje:
De... ha ott veszem ahonnan linkeltem ott adnak a cuccokra garanciát... akkor is ér a garancia ha a táp nyírja ki?
2011. aug. 8. 17:17
30/49 A kérdező kommentje:
na? D:
2011. aug. 8. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!