Ezek megérik az árukat? + búnuszkérdések :D
Figyelt kérdés
Ugye ezek mind kombatibilisek... Megérik ezek ennyiért? :D
búnuszkérdések: Mit jelent az hogy pci-e x16-os foglalat? Van különbség? Hol lehet megnézni hogy hány W-s a tápegységem (lusta vagyok megénzni a gépben)? Mért csak a procihoz van írva hogy mennyit fogyaszt? Mennyit fog esni az áruk kb Karácsonying? :D
Tudom hogy sok a kérdés...
2011. aug. 7. 19:34
1/49 anonim válasza:
Hm igen kompatibilis bár hozzátenném hogy 8giga ramot tervezel és egy ilyen gyenge procit hozzá?:DDD Gyüjts még kicsit és ruház be egy i3, i5 vagy egy AMD rendszerre.
2/49 A kérdező kommentje:
Lusta vagyok utánanézni, hogy van-e olyan processzor ilyen sockettal. Ha nem akkor tervezhetek újra QQ Egy olyan mennyibe kerül és mekkora a különbség? :D
2011. aug. 7. 19:48
3/49 anonim válasza:
az asrock alaplap nemtetszik márka miatt, a proci már régi tokozás, nem érdemes vele foglalkozni, 8giga ram felesleges ehez a procihoz, a vidi kártya meg gyenge. egyedül az a 8giga ram ami jó, de az is inkább sok.
4/49 A kérdező kommentje:
Akkor javaslat? Talán egy jobb összeállítást tudnál linkelni? :D
2011. aug. 7. 19:56
5/49 anonim válasza:
inkább nézz konfigokat hardveraprón
6/49 A kérdező kommentje:
De amúgy a videókártya mért gyenge? 1gbs :o
2011. aug. 7. 23:54
7/49 A kérdező kommentje:
Hardveraprón csak drágát találok D:
2011. aug. 7. 23:57
8/49 anonim válasza:
gyengébb mint egy hd 5670, ami nem játékra van. hiába 1 gigás, marketing fogás. nézzél róla testet tech power up-on, majd meglátod.
9/49 A kérdező kommentje:
Akkor jobbat kb ennyiért? :D
2011. aug. 8. 12:03
10/49 A kérdező kommentje:
De most nézem, hogy Ati radeon hd 4770 jobban viszi crysist D: [link]
2011. aug. 8. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!