Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » INTEL Core i5-2400 3.10GHz...

INTEL Core i5-2400 3.10GHz 1155-tel szerelt konfig csak a processzorban integrált videokártyával, külön VGA kártya nélkül milyen alkalmazásokra használható tutira, milyen korlátai vannak?

Figyelt kérdés

Csak olyanok válaszát várom, akik ilyen konfigot használnak és GYAKORLATI!!! tapasztalatuk van benne, esetleg feszegették a korlátait.

„A szerintem, meg azt olvastam, meg úgy gondolom, hogy ….” kezdetűt már olvastam sokat, kérem olyat ne :-)

Köszönöm

2011. aug. 7. 14:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hát nem,de akkoris...ja játszani akar vele akkor vegyen bele normális vga-t ^^ :)
2011. aug. 10. 16:55
 12/15 anonim ***** válasza:
1024*768-ban lehet játszani, minimum beállításokkal még az új játékokkal is. A tesztek ezt mutatják. Azért kíváncsiak lettünk volna valakinek a saját tapasztalatára, nem ilyen válaszra, hogy "Játszani? Gyorsan felejtsd el.."
2011. aug. 10. 17:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha elolvasod, mit írtam 16:25-kor, akkor láthattad volna a saját tapasztalatot, de látom neked mindenképpen a pofázás a legfontosabb.
2011. aug. 10. 17:07
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen rideg technikai kérdés ennyi indulatot vált ki :-)

Hozzászólásotokból egyértelmű, hogy ez a 40 körüli proci nem helyettesít egy proci+ 40-100 000 Ft-os VGA konfigot tehát a full HD játékosoknak ez a 0-val egyenlő.

Csak az volt számomra kérdéses, hogy kb. milyen erős lehet, milyen árfekvésű kártyának felel meg, mert olvastam, hogy teljesítménye a többszöröse a korábbi integrált VGA-nak.

A cikk alapján amely az eladásokat taglalja, pedig úgy tűnik, hogy az átlag felhasználók többségének ez bőven elég, gondolom emiatt csak az olcsóbb kártyák eladása esett vissza, a kimondottan gamereknek pedig továbbra is a drágább árfekvésű plusz VGA-ra van szükségük.

[link]

2011. aug. 11. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz cpu-t vettél górcső alá, mert a 30 ezres Llano rögtön a háromszorosát hozza GPU erőben annak, amit az i5-2400 hozni tud, és ott már simán ki van váltva a 15 ezres VGA.
2011. aug. 11. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!