INTEL Core i5-2400 3.10GHz 1155-tel szerelt konfig csak a processzorban integrált videokártyával, külön VGA kártya nélkül milyen alkalmazásokra használható tutira, milyen korlátai vannak?
Csak olyanok válaszát várom, akik ilyen konfigot használnak és GYAKORLATI!!! tapasztalatuk van benne, esetleg feszegették a korlátait.
„A szerintem, meg azt olvastam, meg úgy gondolom, hogy ….” kezdetűt már olvastam sokat, kérem olyat ne :-)
Köszönöm
Köszönöm, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen rideg technikai kérdés ennyi indulatot vált ki :-)
Hozzászólásotokból egyértelmű, hogy ez a 40 körüli proci nem helyettesít egy proci+ 40-100 000 Ft-os VGA konfigot tehát a full HD játékosoknak ez a 0-val egyenlő.
Csak az volt számomra kérdéses, hogy kb. milyen erős lehet, milyen árfekvésű kártyának felel meg, mert olvastam, hogy teljesítménye a többszöröse a korábbi integrált VGA-nak.
A cikk alapján amely az eladásokat taglalja, pedig úgy tűnik, hogy az átlag felhasználók többségének ez bőven elég, gondolom emiatt csak az olcsóbb kártyák eladása esett vissza, a kimondottan gamereknek pedig továbbra is a drágább árfekvésű plusz VGA-ra van szükségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!