INTEL Core i5-2400 3.10GHz 1155-tel szerelt konfig csak a processzorban integrált videokártyával, külön VGA kártya nélkül milyen alkalmazásokra használható tutira, milyen korlátai vannak?
Csak olyanok válaszát várom, akik ilyen konfigot használnak és GYAKORLATI!!! tapasztalatuk van benne, esetleg feszegették a korlátait.
„A szerintem, meg azt olvastam, meg úgy gondolom, hogy ….” kezdetűt már olvastam sokat, kérem olyat ne :-)
Köszönöm
Az Intel igp arra jó, hogy legyen kép a monitoron. Másra nem. Kérdés, hogy te mire akarod használni a gépet. Videót konvertálni? Renderelni? Tömöríteni? Arra szuper. Játszani? Gyorsan felejtsd el... Videót nézni? Na az is érdekes, mert az Intel igp nem tud ntsc videót lejátszani, szóval marad a PAL.
Milyen alkalmazásokra használható tutira? Amelyekhez nem kell GPU-erő.
Tiszelt 67%-ban hasznos válaszokat adó hozzászóló szerintem nem olvastad el a kérdező feltételeit figyelmesen, ugyanis ezt írja "Csak olyanok válaszát várom, akik ilyen konfigot használnak és GYAKORLATI!!! tapasztalatuk van benne, esetleg feszegették a korlátait."
A szintetikus teszteket olvastuk mi is.
Ugyanis elmondanám, hogy az AMD Radeon HD 4290 IGP-jén majdnem minden új játék fut, ehez képest az Intel® HD Graphics 2000 videó vezérlője még erősebb. Ez a kijelentés "Játszani? Gyorsan felejtsd el.." szerintem erős túlzás.
Ugyanis elmondanám, hogy az AMD Radeon HD 4290 IGP-jén majdnem minden új játék fut, ehhez képest az Intel® HD Graphics 2000 videó vezérlője még erősebb. Ez a kijelentés "Játszani? Gyorsan felejtsd el.." szerintem erős túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!