Errol a laptoprol mi a velemenyetek? : IBM ThinkPad T42 . Tudom regi, de nekem nagyon tetszik es azt hallottam nagyon megbizhato, a mostani gepek kozott is siman megallja a helyet.
Nos igen, 110 ropiból asztali gép esetén már kisebb erőművet is lehet építeni, akár HD felbontású TFT monitorral is.
És az asztali géppel legalább normálisan lehet játszani, valamint könnyen fejleszthető.
Kérdező hányszor é hova akarod vinni?
Azért akarsz egész géphasználat alatt szívni mert trendi a laptop? Engem is agymosnak azzal hogy ez a trendi. De amúgy más az sem.
Azért amúgy húsz év asztali PC és 15-16 év Laptop használat után csak tudom mit beszélek.
És igen én is csalánoztam más farkával, de csak fiatalon. (Sajnos éretlen voltam.)
Hol írtam hogy vegyen annyiért tablepc-t?
"Ez egy elektromos írógépek és egy gyengébb okos telefon kombinációja. Egy tablet pc-re sem alkalmas kijelzővel."
Ebben ilyent nem láttok. Amúgy most vettem egyet 120Ft ért (összesen ennyi lesz egy év alatt). Tehát tudom hogy ennyi az ára egy jónak.
Azt írtam hogy "egy tablet pc-re sem alkalmas kijelzővel."
Vegyél asztalit! 110-ért már tényleg kapsz jót. És tovább fogod élvezni még ha keveset is játszol.
A lakásban Laptop-al sétálgatás egy-két hónapig élvezet.
A céges én már itthon be sem kapcsolom. Ennyi.
És igen ha az ember az ágyba vagy wc-re akarja cipelni a netet ahhoz csak a tablet pc jó.
És sem vagyok Rothschild. És igaz elsőre igaz nehezen, de meg tudtam állni hogy vegyek laptopot saját pénzből (amikor nem lehet a cégre más telepíteni). És nem bántam meg.
Saját használatra nem jó a laptop. Ez csak átverés.
A laptop egy drágán adott munka eszköz. Ja és attól még te sem, én sem leszünk managerek ha van laptopunk.
Laptopot, ütvefúrót és hasonlókat nem éri meg hobby-ra venni.
*Kérdező hányszor és hova akarod vinni?*
*De amúgy már nem is az.*
*(amikor nem lehet a cégesre más telepíteni)*
*A laptop egy drágán adott munkaeszköz.*
Engem is agymostak azzal hogy ez a trendi. És ez látszik dühít is.
"És egy még nagyobb rakás f*s. Mellesleg b@szhadod a garid, mert fele annyit sem bír ki mint az a ThinkPad."
Ez így igaz, igazi IBM(!!) laptopot nehogy már az új gazdaságos szarokhoz hasonlítsátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!