Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Errol a laptoprol mi a velemen...

Errol a laptoprol mi a velemenyetek? : IBM ThinkPad T42 . Tudom regi, de nekem nagyon tetszik es azt hallottam nagyon megbizhato, a mostani gepek kozott is siman megallja a helyet.

Figyelt kérdés
Ja, es errol a cegrol? Megbizhatoak szerintetek? [link]
2011. aug. 7. 12:06
1 2 3 4
 11/31 P.O.C. ***** válasza:
Ahogy érzed, de Laptopot akkor sem vennék használtan. Ha behal az alaplap, már vághatod is a kukába. A lehetetlenséggel egyenlő bele alaplapot találni..
2011. aug. 12. 07:51
 12/31 P.O.C. ***** válasza:
Amúgy nagy szakember lehetsz te is a nemi szervek csalánozásában, ha ennyit beszélsz róla. :D
2011. aug. 12. 07:56
 13/31 A kérdező kommentje:

Ujonnan nagyon dragak, sajna:S Ezek a 10-es kijelzosok nekem nem igazan jonnek be. Ehhez a jelenlegi oskovulethez amit most hasznalok, meg az is erosnek tunik. De filmet nezni, netezni stb ezzel is tudok.

Jelenlegi gepem: P4, 1.5 Ghz, 768 sd ram, 20 gigas vinyo

Ez a laptop: Intel pentium 1.7 Ghz, 1 GB DDR2 ram, 40 gigas vinyo

2011. aug. 12. 07:58
 14/31 anonim ***** válasza:
akk nem érte minek kell másik...
2011. aug. 12. 09:32
 15/31 A kérdező kommentje:

Mert a jelenlegi egy asztali gep, de nekem nagyon tetszenek a laptopok, csak sajna joval dragabbak.

Az egyik szerelo ismerosomnek ugyanilyen gepe van, kb egy eve vette hasznaltan es hagyta h kiprobaljam. Nos, osszessegeben mindenre tokeletesen alkalmasnak tunt amit ezen is szoktam csinalni. Pl, netezes, filmnezes stb., neha ritkan jatek. Szal, tok jol mukodott es nagyon megtetszett, csak nem tudom mindegyik ilyen jo e mint a fentebb emlitett, azert kertem a velemenyeteket.:)

Bar, o azt mondja van a csaladban meg 2 a gyerekeknek es azok is tokeletesen mukodnek.

2011. aug. 12. 12:16
 16/31 anonim ***** válasza:

Elárulom neked hogy a világ legszarabb integrált VGAjával sosem fogsz játszani..max a Bombermanel.

Ha nem fontos a hordozhatóság akkor asztali gépet vegyél.

És amit POC linkelt az sokkal jobb..és a hülyegyerek annyit elfelejtett hogy amelyik tabletbe vagy okostelefonba 1.4Ghzes proci van az 100 ezer körül mozog.Ha tényleg csak ennyi pénezd van akkor érdemes azt venni amit POC linkelt.Vagy esetleg egyasztali gépet.

2011. aug. 12. 12:35
 17/31 A kérdező kommentje:

mondjuk a jatek az nekem nem fontos.. inkabb net es filmnezes.

De azert koszi a velemenyeket, igy legalabb kepben vok rola h mit nem erdemes megvenni:)

A Lenovo-krol ugy altalanossagban mi a velemenyetek? Most is lattam egyet az Euronics-ban 109ezerert..tetszik am.

2011. aug. 12. 12:52
 18/31 A kérdező kommentje:

rola van szo:

[link]

2011. aug. 12. 12:55
 19/31 P.O.C. ***** válasza:

Lenovo nagyon korrekt gyártó. De én nem vennék AMD processzoros laptopot. A mobil procik terén az Intel a nyerő.

+plusz ha olcsón akarsz kijönni nem vegyél Laptopot előtelepített Windows -al, mert az csak drágítja a bulit.

Ha nem engedi a vallásod, hogy tört Windows -t használj, egy Linux -al mind ezeket meg tudod csinálni, amit itt felsoroltál.

2011. aug. 12. 13:03
 20/31 anonim ***** válasza:
Amit linkeltél az jó lesz.De fontos a hordozhatóság?
2011. aug. 12. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!