Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen alaplapot vegyek? (AMD...

Milyen alaplapot vegyek? (AMD AM3)

Figyelt kérdés

Intelről váltok AMD 4magos konfigra, és alaplap választás előtt állok.

Amik szükségesek:

Sata2 és Sata3, USB3, IDE

AM3 és AM3+ támogatás

4db DDR3 foglalat

A többi lényegében mindegy, gyártó szempontjából pedig Asrock, Asus, és Gigabyte-ot szeretnék

Nézegettem én is alaplapokat, de egyszerűen nem találok olyat, ami jó árban van (max 20ezer ft), és ezeket mindet tudja. Némelyik lapon minden jó, csak egyedül sata3 van, nekem pedig a sata2 is kéne..

Ha valaki tudna ajánlani egy ilyen lapot, azt nagyon megköszönném! :)

2011. aug. 5. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Gigabyte GA-970A-UD3, ez egy nagyon jó lap, ha van még az említetten kívül +3000,-Ftod, viszont az IDE csatlakozót a mai lapokról felejtsd el.

[link]

IDE-SATA átalakítót pedig lehet venni, ha nagyon szükséges.

2011. aug. 5. 10:32
 2/3 P.O.C. ***** válasza:

Ezért találták ki az árkategóriákat, hogy nem kaphass meg minden technológiát 20 eFt -ért.

Ha mindenki mindent megkapna egy olcsó alaplaptól, senki sem venne drága 30-40 eFt -os alaplapot.

Az IDE interface -nek meg már szakálla van. Amin lenne natív IDE, az tuti hogy nem teljesítené a többi feltételedet!

Szerintem ezt igazi best buy ebben az árkategóriában:

[link]

Ha meg annyira kell az IDE, vegyél PCI -os vagy PCI-E -es bővítőkártyát:

[link]

2011. aug. 5. 10:35
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ajánlatot!

Igazából csak a DVD íróm miatt kellett volna IDE csatlakozó, de akkor vagy veszek kártyát, vagy egy sata-s DVD írót

2011. aug. 5. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!