Felpörög a gép minden rendben, csak nincsen kép?
Figyelt kérdés
Ez ugye VGA lesz akkor? Sokáig próbáltam elindítani CPU nélkül majd valahonnan égett szag jött ebből gondolom2011. aug. 4. 10:18
1/2 anonim válasza:
Khmm. :) Közel sem biztos , hogy vga hiba nekem ugyan ez volt... Elindítottam a gépet és nem volt kép... fogtam kipróbáltam másik gépben a videókártyát meg a ramokat azok mentek tehát közel sem biztos , hogy a vga a rossz... Én többet adnék az alaplapra vagy a processzorra mivel nálam is ezek közül rossz az egyik. Tehát próbáld ki a videókártyádat és a ramjaidat másik gépben ha ott mennek akkor a lapod vagy a processzor a hibás. Esetleg a processzort is kipróbálhatod viszont nálam nem volt ugyanolyan foglalatú alaplap. :) Esetlegesen még a merevlemezeded is megvizsgálhatnád más gépben. Remélem segítettem és megakadályoztam , hogy kidobj egy VGA-t ami lehetséges , hogy egy csúcskategóriás. :)
2/2 anonim válasza:
Illetve első hozzászólónak üzenem , hogy nem minden lapon van integrált VGA. :) De mondjuk cpu nélkül elindítani egy gépet elég felelőtlenség bár abban sem vagyok biztos , hogy úgy elindul de mind1. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!