Sony Vaio Laptopom-ban a merevlemez felpörög, de nem tudok rá rendszert rakni. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Bad sector tudom, hogy van rajta, de annak nem szabadna akadályoznia szerintem. Formázni meg is formázza a telepítő, de nagyon lassan, illetve a partícionálásnál is nagyon lassú. Mit tehetek?2011. aug. 21. 16:25
1/3 anonim válasza:
Nem formázni kell először, hanem particiót törölni, ha hibás szektorok vannak rajta. Töltsd le ezt a programot: [link]
Ezzel a programmal sokféle műveletet végezhetsz a merevlemezeden. Particiók egyesítése, hiba resetelése, rendszer költöztetés stb.
2/3 A kérdező kommentje:
megoldottam.
egy live rendszerrő tudom futtatni
ha egyesítem a merevlemezt és futtatom a program javító parancsait, akkor elvileg jó lesz?
2011. aug. 21. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!