Ati vagy Nvidia? Melyik a jobb?
No és melyik nV? Most komolyan, végigírsz hat sort, de ezt nem bírnád odaírni.
Mindegy, nézzél teszteket.
Ja, kellen tudjuk, hogy melyik a masik nvidia.
Ha csak jatekra kell akkor mindegy vegulis, nem kell sokat agyalni rajta, nem potyara ugyan annyi egy nvidia es egy ati kartyanak az ara. Ha kell kepszerkesztesre, videovagasra akkor mindenkepp nvidia, mert a cuda magok jol begyorsitsak a progikat, ha csak jatekra kell akkor mindegy, de akkor a 8 giga messzemenoen felesleges, 4 boven eleg, barkit megkerdezhetsz. Habar a ram nem draga.
Szerintem amúgy egyelőre bőven elég lenne egy 6950-es is, legfeljebb lecseréled egy-két év múlva.
A CUDA semmin nem javít, a processzor transzkódolója sokkal gyorsabb a cudánál.
Nvidiánál egyébként a 570-re gondoltam mert az van hasonló árkategóriában de azt hittem , hogy ez egyértelmű , hogy nem egy 160 ezres kártyához hasonlítom a 75 ezrest. :)
A 8gb memóriára szükségem van. :) Videókat szerkesztgetek , illetve nem 1 játékkal játszom egyszerre.:) Ez picit hülyén hangzik de egyszerre kb 4-5 játék futtatására kell a gép. Ez a játék a silkroad és mivel iszonyat gyenge a fejlődési ráta ezért mindenki botol és a bot jól elvan magában viszont a gépet eszi mint a hülye. :) 3-4 silkroad client mellett elkell futattnom egy black ops-ot vagy egy bf bc 2-t illetve novemberben cod mw3 illetve bf 3. :) Szóval nekem bőven kell a 8gb ram. :) Sőt szerintem a procit is meghúzom majd.
"A CUDA semmin nem javít"
Annak tényleg semmit, aki azt se tudja micsoda. De ha ennyire okos vagy, magyarázd meg azoknak a kutatóknak, akik az Nvidia Teslát megveszik a számításaikhoz, hogy hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!