Milyen laptopot vegyek?
Figyelt kérdés
Asztali gép mellé kéne egy hordozható, kb. 100-125ezret szánnék rá. Netezni, kisebb munkákhoz (Office) és hd videók lejátszásához kéne (720p leginkább). HDMI legyen raja!:)
Dellt preferálom, de bármilyen javaslat jöhet!
Köszi!
2011. aug. 2. 13:43
3/4 Jenci válasza:
4/4 anonim válasza:
Nekem ilyen van, sokat törtem rajta a fejem, hogy milyet vegyek mielőtt belevágtam:
Ugyanennyiért jobb dell-t lehetne venni, de az silányabb minőség mint a hp. Igaz divatos színekben gyártják. :)
A win 7 szerintem nagyon jól sikerült, de ajánlott hozzá a 4gb memória, de min 3gb. Ha nem csinálok semmi különöset akkor is 2gb felett fogyaszt.
Itt is körülnézhetsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!