Minden alaplap-ba ugyanúgy kell begyugdosni azokat a pici csatlakozókat? Ez alatt értem a bekapcsoló gombot, ledek zsinórját stb.
Figyelt kérdés
Holnap kapon meg az új alaplapot, és csak ezekhez nem értek. Ha megjegyzem mi hol volt, akkor sikerülne a procedúra_, és ha valamit nem jó helyre kötném, akkor kárt tudnék okozni?2011. aug. 2. 09:19
1/5 anonim válasza:
Nem, de az alaplap kézikönyvében el van magyarázva, hogy mit hova nyomj be, nem igazán lehet elrontani.
2/5 anonim válasza:
Az alaplap kézikönyvében minden le van írva/rajzolva, de magán a nyákon is fel van iratozva. Nem nehéz a dolog max egy picit macera, főleg ha valakinek nagy keze/vastag ujjai vannak. :)
Az Asus lapoknál az utóbi időkben van egy kis segítség, mert a ház kábeleit egy kis átalakító féle eszközre kell rádugdosni, ami jól láthatóan fel is van iratozva, majd amikor rádugdostál mindent, akkor már csak egy mozdulattal rá kell dugni az alaplapra.
3/5 A kérdező kommentje:
Gigabyte alaplappal nem jár ez a cucc? Jó nagy tenyerem van, de fürgék az újjaim. :) Az az igazság, hogy még nem nagyon nézegettem, hogy nehéz-e, avagy könnyű ez a dolog. Ha már összetudom rakni az egész gépet, akkor már ne ez a kis vacak fogjon ki rajtam. A válaszokat meg köszönöm.
2011. aug. 2. 09:37
5/5 anonim válasza:
Gigához nem jár tudtommal, de az megcsinálható, hogy mielőtt teljesen becsavaroznád a deszkát, kiemeled az alsó felét és úgy dugdosod rá. Ha már minden rajta van (power switch, reset switch, hdd led, power led és speaker), akkor helyzed be a végleges pozícióba és szépen lecsavarozod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!