A gépembe veszek egy 2TB-os vinyót a másik 360Gb-os mellé és csak simán összedugom a csatlakozókat és már működni is fog a másikkal együtt?
Figyelt kérdés
Mert nincs helyem és veszek egy 2TB-ost mert az nekem elég,de nemtudom hogy csak összedugom a csatlakozókat és megy vagy erre is egy Windows kell?Lények hogy a kettő eggy legyen azaz ahogy szokott lenni Ja és SATA 2 az egész.2011. júl. 8. 21:45
1/5 Smartguy86 válasza:
Windows már van az eddigin, szóval a másik csak simán ott lesz a meghajtók között üresen. Semmi extra.
2/5 P.O.C. válasza:
Az új merevlemezeken (kivéve a külső merevlemezeket) nincs se partíció se fájlrendszer. Ezt neked kell létrehozni. A szerelés része nem bonyolult csak összedugdosod értelem szerűen: adat kábel, táp kábel.
A többiről itt van egy kis olvasnivaló:
3/5 P.O.C. válasza:
"Lények hogy a kettő eggy legyen azaz ahogy szokott lenni Ja és SATA 2 az egész."
Ezt nem értem... Ha fizikailag 2 db külön merevlemezed van azt nem kezelheted egybe. Min 2 db partíciód lesz.
4/5 anonim válasza:
Az XP-n van olyan lehetőség a formázásnál, hogy hozzáfűzi a másik kötethez, és egy kötetként kezeli. A hetesnél nem tudom.
5/5 P.O.C. válasza:
Hát ha ez mégis kivitelezhető, akkor sincs értelme. Mert ha esetleg ki akarom szerelni az egyik vinyómat, akkor honnan tudjam, hogy az adatok fizikailag melyik vinyón vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!