A CPU ventilátor fordulatszámának 4327-4441 RPM-et mért a SpeedFan.4 cm-es a ventim. Reális ez a fordulatszám?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 11:31
1/10 anonim válasza:
Szerintem az sok!
De ha nagyon visít, akkor lehetséges, de akkor nem sokáig bírja.
2/10 A kérdező kommentje:
Mire figyeljek, ha újat veszek? 4 cm-es legyen, vezeték is lógjon ki belőle, de fordulatszámilag?
2011. aug. 1. 11:43
3/10 c:\ válasza:
Ahhoz, hogy egy 4 cm-es ventilátor normális mennyiségű levegőt tudjon szállítani nem pöröghet 1500 rpm-mel, gyorsan kell pörögnie.
Milyen processzor ez?
4/10 A kérdező kommentje:
D201GLY Intel. All in one mini ITX.
2011. aug. 1. 13:18
5/10 c:\ válasza:
Miért baj, hogy ennyit pörög? Hangos?
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon hangos, de cserélni azért kell, mert iszonyú magas hangot ad ki, és ez már elviselhetetlen. Nekem semmi bajom ezzel a fordulatszámmal, csak a sarki számtech boltban akartak megetetni azzal, hogy csak 500 lehet a fordulatszám, biztos elmértem, és mivel nem értek hozzá, most meg vagyok lőve.
2011. aug. 1. 13:29
7/10 c:\ válasza:
Azzal, hogy legfeljebb 500 lehet hülyeséget mondtak. Egyébként én a helyedben azzal kezdeném, hogy sűrített levegővel belefújnék jó alaposan a ventilátorba és az alatta található bordába is.
Egy próbát megér, hátha megszűnik a sípolás.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt már megpróbáltam :(
2011. aug. 1. 13:59
9/10 c:\ válasza:
Kinézetre ez jónak tűnik, de hívd fel a boltot és mondd el, hogy mi kell. (4 cm-es hűtőventi processzorhoz (borda van))
Ahogy néztem ezt a lapot sajnos csere valami nagyobbra (mármint borda+ventilátor) az alaplap mérete miatt nem nagyon jöhet szóba.
10/10 A kérdező kommentje:
Zseniális vagy, nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2011. aug. 1. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!