Ez a processzor hány magos? (Intel Core i3-2310M)
Figyelt kérdés
Én eddig asztali gépekbe csak 2-4-6-8 magos procikat láttam itt-ott. Azt tudom hogy xboxba meg ps-be gyártanak 3 magosat is DE ez hány magos én elsőre 3-ra gondolok,de nemtudom.2011. júl. 31. 20:49
11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2011. aug. 1. 15:53
12/14 Ádám.asd válasza:
amit ír ál hogy 4 magosnak is belehet álítani az amd re vagy a core i3 ra vonatkozott? (mert én csak amd ről tudom hogy van olyan 2 magos amit át lehet álitani)
13/14 Dzsugaswily válasza:
az én i2 quad procim 4 magos, de 2m gyorsított tára van, ami nem erős hiába 4 mag. Most fogok venni intel core 2 duo e8500 procit, 2 mag, de 6m gyorsított tár (ami elég sok, és jó, erős) 3,16GHz-s. Szóval jólva erősebb, jobb sokkal, mint ami most nekem van 4 magos, mert et 2.3ghz-s. szóval én ahogy láttam i3-nak 3m gyorsított tára van, ami nem sok és ez rohadt fontos benne minél több annál erősebb, és az GHz is nagyobb az i2 duo e8500-ba mint az i3-ba.
14/14 anonim válasza:
Alapvetően két magos, de a HyperThreading miatt 4 szálon fut, ami nem csak a látszat miatt fontos, hanem valóban segít is valamennyit, tehát valamivel erősebb, mint egy teljesen hasonló, de HyperThreading nélküli 2 magos processzor, azonban jóval elmarad a valódi 4 magos (és órajelében, gyorsítótárában megegyező processzorok) teljesítményétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!