Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha az Ipon -nál rendelek egy...

Ha az Ipon -nál rendelek egy gépet. (lent? )

Figyelt kérdés
És kérem hogy win7-et tegyenek rá akkor mikor megkapom a gépet és bekapcsolom akkor rendesen bejön az asztal ott a sajátgépel , startmenüvel? vagy nekem álitgatnom kel rajta valamit a biosban?
2011. júl. 31. 20:12
 1/8 P.O.C. ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ez is belefér nekik az összeszerelésbe. Bár igaz, én még sosem vásároltam operációs rendszert. Ennyi fölös gubám még sosem volt, hogy kézzel meg nem fogható dolgokat vegyek. De még azoknak se, akik én rendeltem a gépét. Inkább azt is hardverre költöttem.

Szerintem hívd fel őket, vagy dobj nekik egy mailt, az a biztos.

2011. júl. 31. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha van fölös 25000 forintod akkor igen.De qurvára nem éri meg.
2011. júl. 31. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Itt mindent jóvá kell hagynod, és akkor mikor megkapod a gépet bekapcsolod, és szembe néz veled a Windows 7.

Kérek összeszerelést akciósan 1.875 Ft-ért:

Kérek tesztelést is, plusz egy nap szállítási idővel:

Kérek Windows telepítést, driver/egyéb szoftver telepítés nélkül, 3.750Ft-ért:

2011. júl. 31. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Példa.

[link]

2011. júl. 31. 20:36
 5/8 P.O.C. ***** válasza:

Jé, tényleg! Ott az opció, ha kiválasztod a Winfost a gépösszerakóban. Meglátszik, hogy még sosem gördítettem le ezt a menüt, pedig már jó ideje csak a ipon.hu -tól rendelek. :D

Amúgy ennyiért majdcsak én is megcsinálom neked, persze ha én csinálom nem csak csupasz Winfost telepítek, hanem minden olyan programot, ami csak kellhet. ;)

2011. júl. 31. 20:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak az a kár még sosem telepitettem felé gépet.Ha azt kérem hogy szereljék össze akkor mikor megkapom (tegyük fel megvan a win7) elinditom a gépet és aztán már magyarul vanak a menünk a telepitéshez?
2011. júl. 31. 20:57
 7/8 P.O.C. ***** válasza:
Maga a telepítő magyar nyelvű, neked csak annyi a dolgod, hogy átállítod a BIOS -ba, hogy CD/DVD meghajtóról boot -oljon elsőnek, ez viszont angol.
2011. júl. 31. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
ne telepítess rá Win7-et mert az +25 ezer az meg marhára nem éri meg..
2011. júl. 31. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!