Miért nem indul néha a Samsung S2 250GB merevlemezem?
Tapasztalt már valaki ilyet? Néha csinálja, hogy bedugom az USB-be a rövid kábelével, amit hozzá kaptam és van hogy nem ismeri fel a gép, a merevlemezből pedig nagyon halk kattogás hallatszik, mint a hibás vincsesztereknél. De ha kihúzom és másodjára megint bedugom, akkor már elindul azonnal. HD Sentinel szerint nincs semmi problémája, a lemezt, bár már hónapokkal ezelőtt lett vásárolva még szinte vadiúj, 1 nap 15 órát ment. Ezért sem értem, eddig már párszor be volt dugva, de még ilyet nem csinált. Most meg pl elsőre elindult. Nem tudom féljek e lesz baja? Garipapírjáról sajna nem tudok semmit.
Valaki tapasztalt már valamit ezzel a wincseszterrel kapcsolatban?
Köszi a válaszokat!
Nem hiszem, mivel mint írtam, új a kütyü. Az alaplapi USB-be szoktam volt bedugni, azok is elég patentok. Nem értem miért csinálja. Bár most eszembe jutott, hogy egyszer az előlapi USB-be lett bedugva. Lehet az nem tett jót neki?
Kipróbálom Y kábellel, hátha csak nem kap elég áramot. A tápom és az alaplapom se gagyi. Gondolom én...
Köszi még egyszer aki válaszol(t)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!