Alaplap? Milyet vegyek?
ha nem feltétlen fontos neked az USB3 úgy sincs nagyon mivel kihasználni, akkor ne ezt vedd. nekem ilyen van
16.500 ft, újabb a chipset rajta mint az asus-on, szerintem jobb ár/érték aránya van. eleve nem vennék asus-t, mert ugyanazt adják ők is mint a gigabyte pl, csak 1 picit drágábban...szóval ne ragaszkodj az asus-hoz!
előző vagyok
azt hogy nem kell frissíteni, arra értette szerintem, hogy nem kellesz új alaplapot venni! mert a mostani am3-as lapok NEM FOGJÁK TÁMOGATNI a Bulldozer processzorokat, csak a 990-es lapkészlettel rendelkezők! de szerintem még nem érdemes az olcsóbb bulldozerképes alaplapokat megvenni, mivel mikor kijön a bulldózer, sokkal jobbak és fejlettebbek lesznek azért a pénzért...
amúgy amit linkeltél 1. az 25.000ft a legolcsóbb helyen...
ez is abban az árban van mint az asus, de újjabb chipset meg SATAIII: [link]
de még anno vmikor azt olvastam h a 8XX szériások nem tudnak unlockolni?? az igaz?
ja és amit linkeltem az is AM3+
de am akkor ez most hogy van?? csak a 990esek tudnak fogadni bulldozert??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!