Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Help! Miért nem indul a...

Help! Miért nem indul a gépem? (Nincs kép)

Figyelt kérdés

Alaplap: Asus M4A78LT-M LE AM3

MOst raktam össze a gépet, integrált VGA-ra dugom a monitort, elindul de nincs kép.

2011. júl. 29. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Rossz az integrált kártya? Tegyél bele 1 normálisat, és próbálkozz azzal.
2011. júl. 29. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Eljut a géped a bios-ig vagy van valamilyen hibakód(speaker)? Mert ha nem akkor lehet hogy sérült a lap, ram, proc. de ennek kicsi a valószínűsége. Köss le mindent ami nem szükséges konkrétan csak a lap proc. ram maradjon és próbáld úgy ha elindul akkor már tudod hol keresd a hibát. Vagy nézd meg hogy beszerelésnél nem törted e le a proc. egyik lábát. Ha esetleg van másik ramod processzorod vagy tudsz kérni kölcsön azokat is cseréld és ha sehogy se indul el akkor bizony alaplap lesz.
2011. júl. 29. 23:01
 3/9 A kérdező kommentje:

nemtudom h rossz-e :S

nincs vkarim de hnap elhozom ismimét kiprobálom azzal.

nem lehetséges h rosszul kötöttem be vmit???

2011. júl. 29. 23:01
 4/9 A kérdező kommentje:
procinak nincs eltörve lába. ram új szal jónak kéne lennie. elindul pörög minden csak képet egyáltalán nem hoz be :S
2011. júl. 29. 23:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet h a monitorod szart be
2011. júl. 30. 00:05
 6/9 A kérdező kommentje:
monitor mükszik más géppel :/
2011. júl. 30. 00:15
 7/9 A kérdező kommentje:

az nem lehet h a proci nem támogatja az int.vga-t???

Procim: AMD Phenom II X2 545 3.0Ghz AM3

2011. júl. 30. 00:16
 8/9 maki1333 válasza:

;) nah mivel én is pont ebben voltam benne 1 napja tudom a választ rá neked ;)

A válaszom rá:

Alaplapon a Bios restartot csinálsz( az elem mellett a jumpert át) benyomod a gép gombját 10 másodpercig majd kiveszed az elemet, (kb 10-15 másodperc) majd visszarakod az elemet a helyére, jumpert visszarakod az eredeti helyére! A következő lépésben: lekötöd a winyót az alaplapról és kihúzod a memóriát! elindítod a gépet befog indulni vársz vele 1 percet hagy menjen! aztán kinyomod! Utolsó lépés: visszakötöd az alaplapra a winyót, és berakoda memóriakártyát és tádá menni fog a kép látni fogod egyből a BIOS-t aztán pedig már ahogy tölti be az oprendszer! ;) Ha valami nem érthető írj ;)

2011. júl. 30. 13:43
 9/9 A kérdező kommentje:

nekem is sikerült még tegnap :DD

csak egy clear cmos - t csiltem és megoldódott :P

2011. júl. 31. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!