7 collos Androidos tablet pc vagy 15,6-os laptop? Több lent.
van az alá is torrent kliens.
ezesetben a gépelés lehet a szűk keresztmetszet, szerintem meg nem ér meg még annyit a dokkolóval sem amennyit elkérnek érte, egy noti jelentősen rugalmasabb egyelőre... persze aksiidő meg kisebb.
ha tényleg csak ennyire kell akkor akár vehetsz is, számomra egyértelműen képtelen lenne kiváltani a lapost, a szűk tárhely nálam eleve kizáró ok, én dolgozgatok is rajta, word, exel, powerpoint szerkesztgetés is bejátszik néha, szóval esélytelen lenne
Lehet én vagyok maradi...de mi a f*szomra jó egy átlagembernek a tablet pc?
Ha mész össze-vissza, akkor elég az okostelefon, otthon meg a laptop.
Volt már kezeim között ipad is...oké, böngészgetsz, filmezel...aztán letenni is csak úgy tudod kb hogy nekitámasztod egy könyvnek az meg milyen tré már :D...skype, msn, hasonlók, ott meg írni kell, ahhoz kell külső billentyűzet, akkor megint plussz cucc.
MSI-n ha kedved szottyan játszol, torrentezel, filmezni is jobb, inkább vegyél hozzá külső monitort, azon még jobb bármi...szerintem a Tabletek csak drága játékszerek, amiken jót kaszálnak a gyártók.
Szerintem mindenképp maradjon a laptop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!