Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD Phenom II x4 955 Black...

AMD Phenom II x4 955 Black Edition vagy Intel i3 a jobb választás játékokra?

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 23:33
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Én AMD-re szavazok.. de feltétlen Black legyen! Gyári hűtője az terhelés alatt olyan hangot ad ki mint 1 traktor.. de megéri szerintem jobb, mint az Intel =) +fel lehet húzni 4,2 GHz-ig de akkor már valami atomhűtő kell =)
2011. júl. 27. 23:38
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
AMD szerintem is + egy jó kis hűtő ;) és f@sza lesz (BLACK edi. -t mindenképp)
2011. júl. 27. 23:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is AMD-re szavazok, mivel nekem pont olyan van , amit írtál. Mellesleg , egyáltalán nincs traktor hangja. Játékok terén én teljesen meg vagyok elégedve vele.
2011. júl. 27. 23:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen játékra.

Ebből a szempontból két féle játék létezik: amelyik ki tud használni 4 magot. És amelyik nem.

Azoknál a játékoknál, amik nem tudnak 4 magot megfelelően kihasználni az i3 jobb választás.

Viszont azokhoz, amelyek ki tudnak használni rendesen 4 magot, az AMDvel jársz jobban.

2011. júl. 27. 23:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Döntsd el te, itt a teszt.

[link]

2011. júl. 28. 01:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Az I3-ra szavazok a fejlettebb technológia miatt.
2011. júl. 28. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!