Ha melyik a jobb választás?
Egy ~22"-es Full HD monitort vagy egy 2500GB 7200rpm HDD-t? (mind kettő ~25e Ft-ért)
Ha egy 17"-es hibátlan CRT van, és csak 500GB+60GB HDD melyik a jobb beruházás?
Te melyiket vennéd?
(Más opció nem érdekel. Ez a kettő játszik. És igen tudom hogy egy 2TB, 7200rpm 64MB csak ~18eFt.)
Monitor - mondanám kapásból, de:
A monitor frissítése nem lehet valami huszáros ezért a pénzért... konkrétan melyik modellről lenne szó? És mire használod a gépet? A videókártyád tud-e 1920p-s fullHD-t megjeleníteni (elfogadható frissítéssel?) Mivel a tárhelyed 500+60, gyanítom hogy egy igen régi vinyó (is) kerreg a gépedben, ha a többi alkatrész is ilyen korú, főleg a videókártya, akkor sok mindenre nem mész a fullHD monitoroddal. Van egyáltalán megfelelő csatolód hozzá?
Másfelől mit akarsz tárolni 2,5 terabájton, ha amúgy az 560 gigád is elég lenne.
Ha leírod a géped alkatrészeit, lehet hogy értelmesebb elköltést is tudunk javasolni.
Hát azt tudom hogy a grafikus kártyám is majd cserélnem kell ha Full HD videót is nézni akarok.
De amúgy több HQ képet nézek mind videót. És a HDD-t a multimédia anyagokkal már így is kinőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!