Milyen Windowst tegyek erre a laptopra? Többi lent
Laptop:
Eredetileg a Windows7 Home Premium-al adják érdemes ezt fent hagyni vagy inkább a Win7nek másik verzióját rakjam fel ? /Játékokra fog kelleni/
1. vagyok, egy átlag felhasználónak tényleg bőven elég a home premium
itt láthatod is
Amúgy is, ha már van rajta egy, driverekkel, programokkal, akkor most minek tennél fel egy másik rendszert?....csak felesleges meló lenne vele, és valszeg semmivel nem nyújtana többet (nem lesz gyorsabb, lassabb, csak home helyett azt írná hogy ultimate)
A Professional annyival tud többet, hogy van a Windows XP Mode, amivel elvileg lehet futtatni a régebbi alkalmazásokat amiket még XP-re optimalizáltak. Hát én próbáltam, szerintem semmit sem ér. A vállalati hálózatok elérésében van plusz funkció. Valamint a biztonsági mentést be lehet állítani a hálózatra is.
Az Ultimate tartalmaz valami biztonsági cuccot ami BitLocker néven fut. Meg lehet 35 nyelv közül választani.
Szóval kb. ennyi. Játékra teljesen felesleges mindegyik, meg egyébként is. Nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!