Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen Windowst tegyek erre a...

Milyen Windowst tegyek erre a laptopra? Többi lent

Figyelt kérdés

Laptop:

[link]

Eredetileg a Windows7 Home Premium-al adják érdemes ezt fent hagyni vagy inkább a Win7nek másik verzióját rakjam fel ? /Játékokra fog kelleni/

2011. júl. 26. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Tökéletes lesz a home premium, és legalább legális is :)
2011. júl. 26. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Ez a termák már nem kapható..persze máshonnan is beszerezheted amúgy a Win7 home egy nagy sz..
2011. júl. 26. 16:52
 3/9 anonim ***** válasza:
termék*
2011. júl. 26. 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:
dehogy szar. ne beszéljél már hülyeségeket. -.-"
2011. júl. 26. 17:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Játékra tökéletes a HomePremium is. De én munkára sem vennék jobbat. Mondjuk ennek laptopnak az ára mellet, azért az a +50k sem nem elhanyagolható. A Microsoft honlapján meg lehet nézni a különbségeket.
2011. júl. 26. 17:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Miért szar v miért jó ???
2011. júl. 26. 17:06
 7/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok, egy átlag felhasználónak tényleg bőven elég a home premium

[link]

itt láthatod is

Amúgy is, ha már van rajta egy, driverekkel, programokkal, akkor most minek tennél fel egy másik rendszert?....csak felesleges meló lenne vele, és valszeg semmivel nem nyújtana többet (nem lesz gyorsabb, lassabb, csak home helyett azt írná hogy ultimate)

2011. júl. 26. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:

A Professional annyival tud többet, hogy van a Windows XP Mode, amivel elvileg lehet futtatni a régebbi alkalmazásokat amiket még XP-re optimalizáltak. Hát én próbáltam, szerintem semmit sem ér. A vállalati hálózatok elérésében van plusz funkció. Valamint a biztonsági mentést be lehet állítani a hálózatra is.

Az Ultimate tartalmaz valami biztonsági cuccot ami BitLocker néven fut. Meg lehet 35 nyelv közül választani.

Szóval kb. ennyi. Játékra teljesen felesleges mindegyik, meg egyébként is. Nem éri meg.

2011. júl. 26. 17:29
 9/9 Garret_Reynolds válasza:
szerintem ami hozzá való és legális.
2011. aug. 15. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!