Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha formázom a C-t, újratelepít...

Ha formázom a C-t, újratelepíthetem a windowst?

Figyelt kérdés
a netbookomon nemreg telepitettem at a windows xpt. fasza, mukodik csak nem megy rajta a wifi (azt irja h. a wifi drivert nem lehet erre a windowsra telepiteni)pendriverol telepitettem, ment minden,csak most masik windoswt nem tudom telepiteni, mert mikor a particios reszhez er, nincs C,csak a pendrive. a formázás mukodhet ?
2011. okt. 27. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen Windowst telepítenél, de előfordulhat, hogy ahhoz, hogy lássa a merevlemezed, külön driver szükségeltetik neki.

Nem írtad milyen netbookod van, de keresd meg a netbook oldalát a gyártó honlapján és nézd meg, hogy nincs-e hozzá telepítéskori sata driver (pre-install drivernek is hívják), amit esetleg a pendrive-ra kell tenni telepítés előtt, majd a Windows telepítőben betallózni. (általában pl a Windows 7-nek nincs ilyenre szüksége, de lehet, hogy a te gépedhez pont kell)

Ha pedig úgyis netbookon vagy, megpróbálkozhatsz akár valamelyik Linux disztribúcióval is, talán még jobb teljesítményt is kapsz és még tán a WiFi is működik, de ezt persze nem tudom garantálni. :)

Bárhogy is, sok sikert!

2011. okt. 27. 11:20
 2/5 A kérdező kommentje:

a netbook acer aspire one d520 es, de sztem nem kell hozzá program mer ez elobbi telepites sikerult. xp sp3-at szeretnek telepiteni.

ja es mit jelent tallózni? hogyan kell csnalni ?

2011. okt. 27. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Tessék, sok-sok keresgélés után megtaláltam neked:

[link]

(elvileg ez az a gép, csak néhol így, néhol úgy hívják így némi időbe tellett megkeresni)

Itt van minden meghajtó, amire szükséged lehet Windows XP alatt.

Ha már fent van a Windows, ne telepítsd újra, csak tedd fell innen a szükséges meghajtóprogramokat. Mondjuk egy Pendrive segítségével vidd őket át a netbookra.

Sok sikert!

2011. okt. 27. 12:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és az "Operating System:" menüben válaszd ki a neked megfelelő Windows-t persze!
2011. okt. 27. 12:39
 5/5 A kérdező kommentje:
ok. koszi :)
2011. okt. 27. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!