A Számítógép leírás tud hazudni?
Haveromnak volt egy Core 2 Duo 2.4 ghzes,1gb ramos,ati 512 mb os videokártyája de ma megnéztem a gépét és egy Intel Celeron 1.7 ghz és proci, egy Integrált VGA és egy 448 Mb ram fogadott...
Nem engedi hogy megnézzem belülről, de most átmenetileg a testvérénél lakik (aki ért a számítógépekhez)és a múltkor belenyúlt...azóta a nővére gépe nagyon hasonlít az övére...De mivel nem engedi hogy belenézzek megkérdeztem a nővérét egyből hogy mit csinált a géppel ő rávágta hogy elromlott a Vga és vissza kellett fojtani...ezért írja a gagyi konfigot...Vissza lehet fojtani, és hogy hazudjon a rendszerünk? Én hiába mondok neki akármit nem hiszi el...
:D
Hát azért ennyire nem. Esetleg az alaplap a processzort alulórajelezés esetén felismerheti más processzortípusnak tévedésből, de a VGA-t azt nem lehet integrálttá tenni csak úgy. Szerintem a hardver változott ott, ez tuti! De a nővérke miért tenne ilyet?
A nővérke azért mert az öccse nem ért hozzá....amúgy a nővérke nem 1 embert baszott át most is zajlik egy eljárás.
De most is le akar róla szakítani 20 ezer forintot hogy "rendel belőle alkatrészt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!