Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Dell laptopok milyenek?

A Dell laptopok milyenek?

Figyelt kérdés

Az olcsóbbakra gondolok (kb. 120 ezer Ft). Még nem találtam ki, pontosan milyen laptopot veszek, egyelőre még csak a márkák között selejtezek, a technikai részleteket majd csak akkor választom ki, ha jobban utánajártam, mi micsoda (nem nagyon értek hozzá ugyanis, de ha már veszek, jót akarok venni, még akkor is, ha főként csak netezésre, szövegszerkesztésre lesz).

Nagyon vonzó a Dell márkában, hogy hosszú garanciát adnak a laptopokra (3-4 év), és fórumokon is jókat olvastam róluk. A ti véleményetekre is kíváncsi vagyok!

Köszi!

2009. ápr. 5. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Most is Dell-t vennék, ha nem lenne egy Dell P4-esem...6 éve...:) Viszont ennyiért Toshibából jobb gépet vehetsz...igen jó a hírük...
2009. ápr. 5. 17:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Jo minoseguek.
2009. ápr. 5. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!