Integrált videókártyával gondolom esélytelen játszani, még ha erős gép is van alatta?
Két éve integrált kártyával játszok, az ég világon semmi baj nincs vele, remekül üzemel. Persze meg vannak a határai, de a lehetetlent nem is kell elvárni tőle :)
Az egyetlen baj vele az az, hogy néhány játék nem megfelelően jelenik meg, de egy-egy driver frissítés néha csodákat művel :)
Az jó! =) Remélem még ha nem is agyoncsicsázva a beállításokat, futni fognak rajta és legalább elleszek még nem jön össze a pénz a rendes VGA-ra. =)
Köszi a választ.
Kedves 08:11,
Ez már rohadtul elavult nézet :) Egy jó ideje az integrált kártyák felveszik a versenyt a dedikáltakkal. Képességeikhez megfelelően kell használni őket, ennyi. Nekem az integrált Intel 4 Express kártya a maga 256Mb memóriájával és PS 3.0-val azért eléggé szépen teljesít. Pont annyit elvisz, amennyi egy 256Mb kártyától elvárható. Egyáltalán nem rosszabb mint akármelyik 256-os dedikált kártya.
Kedves kérdező, nekem is i betűs procim van, de... :))
Én vettem egy erős procit, nem maradt pénz rendes vga-ra, gyakorlatilag ugyanaz a helyzet mint nálad, majd ha lesz rá...
Mind1, csak azért írtam, h nem minden i betűs procit vevő ember dűsgazdag, és nem minden i betűs procit vevő ember fikázza azt, akinek nincs pénze jobbra.
A kérdésre válaszolva, alacsony felbontáson, dx9-10-el nagyon sok kártya "csodákra" képes a mai játékokkal is. Nálam egy ősrégi 9600gt-vel még nem volt olyan játék, amit feltettem és nem indult volna el. Igaz, általában 1024x768-on játszom. IGEN kedves fanatikusok, lehet ilyen felbontáson élvezhető minőségben játszani!
Álmaim kártyája egy [link] na de ennyi pénz most nincs. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!