Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kell külön hangkártya vagy...

Kell külön hangkártya vagy elég az alaplapba integrált is?

Figyelt kérdés

videókat szeretnék forgatni videó játékokról fraps segítségével ami alatt az én hangom is hallható lesz. megvan hozzá a megfelelő gép ami bírni fogja a magasabb követelményű játékokat is fraps alatt, már csak az a kérdés hogy azért hogy szebb legyen a hang (nem csak az enyém, a játéké is) kell-e külön spéci hangkártya vagy tökéletesen megfelel az alaplapba integrált?

(mellesleg legyetek szívesek ne kezdjétek azt mondogatni hogy milyen hülyeség ilyen videókat csinálni mert egyrészt nem érdekel, másrészt ez amolyan hobbi szerűség, harmadrészt a kérdésre koncentráljatok)

2011. júl. 23. 03:09
 1/3 A kérdező kommentje:
ha meg kell akkor tudtok nekem ajánlani jó hangkártyát alacsony áron, 10000 Ft-ért maximum.
2011. júl. 23. 03:12
 2/3 A kérdező kommentje:
ha szükséges akkor leírom a számítógép konfigot.
2011. júl. 23. 03:14
 3/3 anonim válasza:
semmi értelme szerintem uj hangkártyát nem a hangkártyától fog az neked függni hanem a mikrofontol a játék hangjának felvételéhez meg csak a progi kell a hang kártya akkor kell ha külsőleg veszel rá hangot vagy te meg akarsz hallgatni pl. gy zenét ... (tegyük fel nincs hangkártya a gépedbe v rossz... felveszel egy játékot amit te ugye nem hallasz de hangja van .. kicseréled a hangkarit elkezded hallgatni ugyanugy le fogja jáccani ...) tehát tökéletes az integrált egyébként sok sikert!
2011. júl. 23. 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!