Shadow087 kérdése:
Az illesztőprogram leállt majd sikeresen újraindult! Vagy valami ilyesmi. Geforce 9600 GT még fiatal vidirártya. Én már minden létező dolgot kipróbáltam amit csak lehet. Frissítés. Egyábként Windows 7 Ultimate 64 bit op. Rendszerem van! Megoldás?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 23:27
11/14 anonim válasza:
Úristen, honnan szedted ezt a hülyeséget? A 2008 elején debütált G94-es gpu van a 9600GT-n, semmiféle újabb verzió nem készült belőle, aztán még más ne kommenteljen, ha nincs tisztában a dolgokkal...
12/14 A kérdező kommentje:
Na inkább hagyjuk!! Az való igaz, hogy 3 éves konstrukció, de ezt ha hiszed ha nem 2 évig nyomták ezt a videókártyát!! Az én 9600 -asom alapból tuningolt, tehát hozzá sem kell nyúlni ha gyorsaságot akarok elérni!! Ennyi az egész. Ez pont olyan hogy a kocka ladákról is azt hiszitek hogy már nem gyártják, de akkor nagyon nagyot tévedtek!!!
2011. júl. 24. 12:41
13/14 A kérdező kommentje:
Ja igen! Hamár itt tartunk. Mikor rájöttem hogy nem is a videókártya a hibás hanem az egyik memóriakártya, azt hittem felrobbanok! Mert mint kiderült az volt a hibás! Most már kitűnően működik!
2011. júl. 24. 15:30
14/14 KisMessi válasza:
Táp"elégtelenség". Nézd meg a tápegység 12v on mennyi ampert tud és ,hogy mennyi kell a kártyának. Nekem is ez volt a baja a gépnek. 24amper kellett a kártyának a táp pedig csak 14 et tudott (12volt on), igy ha megkellett "izzadnia" a kártyának akkor leállt az illesztőprogram mivel nembirta a táp azt a terhelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!