Nvidia GeFore GT 525M 1Gb vagy valami Ati Radeon jobb?
Figyelt kérdés
Hasonló kategóriára gondolok laptop-ba.Melyikel járok jobban?Milyen játékok futnak rajta?2011. júl. 22. 17:57
1/16 anonim válasza:
Laptopon hülyeség játszani meg szar is.Játékra én biztos nem fejlesztenék laptopot.
2/16 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem h szted jó e vagy sem. Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni ne írj.
2011. júl. 22. 18:06
3/16 anonim válasza:
Laptopon ne akarj játszani, igazán megérthetné már a sok okos, hogy az nem arra való, kivéve, ha minimum 300.000 Ft-ért veszel. Egyébként meg a GeForce GT525M így látatlanban jobb, mivel Ati Radeon-ból vagy kismillió, mint ahogy a GeForce-ból is. De ha a típusát nem írod le, akkor én se tudok sokat segíteni, mivel nem vagyok látnok.
4/16 A kérdező kommentje:
Tudom h nem arra való, de mint mondottam nem arra vagyok kíváncsi h szerintetek játsszak e rajta.(elsősorban grafikai munka). Am ezt terveztem venni:
Dell Inspiron N5110 DI5110HMHTW10HF7VBC6M Notebook
i3/2,1 GHz/1366 x 768/500 GB/NVIDIA GeForce GT 525M/
szerintetek?
2011. júl. 22. 18:16
5/16 anonim válasza:
Szerintem ez egy laptop, igen.
Na, viccet félretéve: jó gép. Nagy HDD-vel, jó procival, és, hogy örülj is, még egy-játék is elrohangál rajta. De a RAM-ot nem írtad. Jó lenne, ha lenne benne 4 GB.
6/16 anonim válasza:
Bocsánat, az "egy-két játék" akart lenni.
7/16 A kérdező kommentje:
bocs, 4GB
2011. júl. 22. 18:32
8/16 A kérdező kommentje:
Am ez a lenéző stílus nem annyira adja. Nem egy takony tizenéves vagyok akinek sok a pénze és játszani vesz egy laptopot.Komoly kérdésnek szántam.
2011. júl. 22. 18:34
9/16 anonim válasza:
Én se rosszindulatból mondtam. Csak annyi itt az idióta kérdés, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Nem a te kérdésedre gondoltam. Egyébként meg szerintem normálisan válaszoltam, de ha ezzel is baj van, akkor én kérek elnézést.
10/16 A kérdező kommentje:
igen, csak ez a "Szerintem ez egy laptop, igen." meg
"és, hogy örülj is, még egy-két játék is elrohangál rajta."
Konkrétan erre gondolok. Am igaz.
2011. júl. 22. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!