Működne ez a konfiguráció? (többi lent)
Szóval, elszántam magam, hogy gépet újítok az anyagiak is megvannak rá a következő lenne a gép:
alaplap:
processzor:
RAM:
Számítógépház:
Tápegység:
Hűtés:
1db ilyen: [link]
1db ilyen: [link]
Szóval ezeket venném meg, ugye mint említettem, hogy újítok ezért van olyan alkatrész ami a mostani gépemből kerülne át: egy Xfx Ge-force Gts 250 Core edition, egy 1,5 TB-s samsung winchester, processzor hűtő, optikai meghajtó.
Az lenne a kérdésem hogy ezek működnének-e együtt, úgy értem hogy az 500 W-os tápegység elég-e neki, beindulna-e egyáltalán ez a gép és ha beindulna akkor zavartalanul működne-e? Vagy esetleg van-e olyan alkatrész amit ki kellene cserélni mert nem jó a szám.gépbe vagy van ettől jobb is van ugyanilyen árban? Az értelmes, hasznos válaszokat előre is köszönöm! :-)
Működni tuti működni fog :)
A tápegység nem tudom, hogy jó lesz-e, azt nem tudom, de úgy tippelem, 500W az elég (és ha jól nézem, akkor benne is lesz a teljesítmény felső részében, tehát optimálisan fog fogyasztani).
A legújabb platform az s1155ös..
Valami ilyesmit vegyél..
Intel Core i5 2500K
Valamilyen P67es chipsettel rendelkező alaplapot(kb.20k.)
A többi rendbe..viszont a VGA..hát jó csak ne számíts high grafra..
Én szerintem bőven jó ez. Arra nem lehet építeni, hogy majd öt év múlva cserélni akarod, mert valószinűleg úgyis már más tokozás lesz, vagy egy alig jobb procit tudnál venni...
Mire vált az ember (mármint a normál fizetésből pláne zsebpénzből élő...) addigra bőven tovább lépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!