Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Phenom II x4 955 vagy Intel i3?

Phenom II x4 955 vagy Intel i3?

Figyelt kérdés

Játékra szeretnék egy gépet 65ezer ft-ból, integrált videokártyával(később veszek hozzá normális videokártyát), de nem tudom eldönteni, hogy milyen processzor legyen benne? x4 955 vagy intel i3?

És össze tud valaki állítani nekem ennyi pénzből egy jó gépet?Mint mondtam alaplapi videokártyával.HDDből elég lesz egy 160gbos is, ram ddr3as legyen 2gb:), gépház valami olcsó, lehetőleg tápegységgel együtt, egér, billentyűzet, dvd író, alaplap és processzor.Ja és a monitor már megvan hozzá, egy full hd-s lcd.

2011. júl. 22. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Amit a házhoz adnak tápot SZAR, főleg ha olcsó a ház.

160gb 1000 ft al olcsóbb egy 1terrásnál.. am phenomX4

2011. júl. 22. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyértelműen Phenom

Értem én, hogy a pénz nagy úr, és teljesen egyet is tudok érteni a viszonylag erősebb proci+integrált videóval...

Egyedül a táp, amivel a helyedben nem spórolnék, illetve csak ésszel... nézegess egy fsp 450est, az majdnem mindenre elég lesz (legalábbis ha nem extrém kategóriákat fogsz később nézni)

különben ipon.hu oldalon állítgathatsz össze konfigokat, összeadja az árakat, stb..

2011. júl. 22. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:
a proci alapból 27 körül van, 1 alaplap minimum 12, egy ház kb 5, a táp ami normális kb 10, a ddr3 ram az 5, vinyóbol meg nem érdemes 160asat venni mert az kb 8, és egy 250 es már 8.5, 500 gigás 9, terrás meg 11 körül van. dvd író 5, valami fos billentyüzet 1, és egér is 1. és akkor ez igazán SZAR.
2011. júl. 22. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
najó, procicsak 25, de ezzel sehogysem fogsz kijönni 65ből, esetleg ha áfa nélkül veszed a cuccokat. a proci meg alaplap a pénzed 60% át kiteszi, és a maradék 25 nem elég tápra házra ramra dvd íróra billentyüzetre meg egérre.
2011. júl. 22. 16:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Alaplapi integrált, minek? Van már APU is.

Ha van egy kis eszed, ezt veszed:

[link]

[link]

[link]

Tessék, jóval erősebb mint az i3 meg a 955-ös alaplapival.

2011. júl. 22. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Bocs, elb*sztam az alaplapot, szóval FM1-es foglalatú kell hozzá:

[link]

2011. júl. 22. 16:06
 7/8 A kérdező kommentje:
O.O utolsónak köszi
2011. júl. 22. 16:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Itt egy teszt, amiben össze van hasonlítva az i3, a 955-ös Phenom alaplapi integrálttal, és az amit linkeltem, az A3850-es:

[link]

Szerintem nem kérdéses, mit éri meg venni...

2011. júl. 22. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!