Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Na most mi van? Hogyan tovább?

Na most mi van? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Van nekem egy Samsung Galaxy Spica telefonom 8gb SD-vel és ma raktam újra a rendszert rajta, hát meg akarta a rendszer formázni az SD-t nem álltam neki ellen, de azóta nem ismeri fel se a gép, se egyik telefon sem. Na erre mit lépjek?
2011. júl. 22. 08:01
 1/4 JulesM111 ***** válasza:
Dobd ki a pi..ába, és máskor ne nyúlkálj a telefonodhoz.
2011. júl. 22. 08:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Ne nézz lúzernek, nem vagyok az, azért raktam újra a rendszert mert új romot akartam rárakni, és clean installba még is jobb mint recoveryből, főleg ha cyanogen modból még spicagen modba, ilyennel nem találkoztam még hogy egy SD kártyát így el lehet cseszni, mellesleg köszönöm a válaszodat, sokat értem vele
2011. júl. 22. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:

SD formatter.

Gugli a barátod.

G.

2011. júl. 22. 10:03
 4/4 A kérdező kommentje:
De épp ez az, leszedtem az SD formattert, de nem ismeri fel...egy pillanatra megjelenik aztán eltűnik és semmi
2011. júl. 22. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!