Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek?

Milyen laptopot vegyek?

Figyelt kérdés

Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb márka? A mai játékok menjenek el rajta max. 215.000Ft-ig Ilyesmire gondoltam csak nem tudom az Acer menyire jó márka.

[link]

2011. júl. 21. 23:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez már lassan szokássá válik a gyártóknél hogy a belső (olcsó)kialakítás miatt alig tud a levegő áramlani és tűz forró a gép, nekem is túlmelegszik a laptopom játéknál és laptop alátéthűtéssel hajlandó csak nem túlmelegedni és lefagyni, a vicc az egészben hogy az összes gyártó apróbetűs része hogyha a gép nem kifejezetten játék/3D kategória és rendesen fut asztali alkalmazások alatt tehát szövegszerkesztés, film zene stb. akkor nincs jogosultságod a szervízre.
2011. júl. 29. 11:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Ami még lényeges hogy acer és lenovo szeret olcsó alkatrészeket belerakni a gépeibe nekem pl.: aceromban az egyik memória modul hájnyix volt és 5 hónap után elkezdett szórakozni úgyhogy kicseréltem. A dell, hp pláne asus azok viszont csak márkás alkatrészekből rakják össze a gépeiket így kisebb az esély a meghibásodásra.
2011. júl. 29. 11:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Belső konfigra kb úgyis ugyanazt adja mindegyik, és tényleg a hűtésen, meg egyéb dolgokon (billentyűzet, stb) spórolják el, bármi tesztet olvasok, akármelyik gyártótól, vmi mindig gagyi lesz benne.

Meg azért megnézed...az i7-2630QM közel ott van teljesítményben mint egy asztali i5-2500.

[link]

Csak asztali gépben elég korrekt hűtést dobnak rá, ami csúcsteljesítményen is kordában tartja a hőfokot. A laptopnál meg alap dolgokra van kicentive a hűtés. (És nem mellesleg alapjáraton visszavesz a proci teljestményből a gép)

Amúgy itt vicces a dolog:

Nekem pl Pentium Dual core 1.73 GHz-van..alapból nem sok, de alapjáraton a gép visszaveszi 798Ghz-re, tehát a felére, és így tudja tartani 45-50 fokot. Terhelésnél pedig ráadja az 1,73-at, akkor viszont felmegy 70-80 fokra, romlik a teljesítménye és pihentetni kell hogy lehűjlön.

Én leszedtem ehhez egy programot, és magam állítgatom az órajelet, netezéshez simán elfut 798-on, még játékoknál is, meg ilyen 11-1200Mhz környékén (nem egy erős konfig a gép) és akkor a játék is fut, meg nem is melegszik 60fok felé.

Szal ilyen szinten viccesek ezek az i7-esek is, mert hiába erős, ha a hűtése miatt nem tudod tartósan kihasználni a teljesítményét.

2011. júl. 29. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!