Milyen laptopot vegyek?
Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb márka? A mai játékok menjenek el rajta max. 215.000Ft-ig Ilyesmire gondoltam csak nem tudom az Acer menyire jó márka.
"egyik legjobb" <- Hardveresen tökéletes, de másban egy kalap sz*r.
Vedd meg mindenképp HA sűrűn akarod látogatni a szervízt :)
Mert az összeszerelési minőségi iszonyítosan gagyi.
Vegyéll Dell -t vagy Lenovo -t (Toshiba is jó), de Acer-t SEMMIKÉPP!
""egyik legjobb" <- Hardveresen tökéletes, de másban egy kalap sz*r. "
hogy máshogy kéne jónak lennie? szoftver = win7.
A tapasztalataim alapján nem is akarnak a gyártók átlagembernek normális minőségű laptopot csinálni (vagy ha az lenne akkor annyiba kerülne mint egy macbook), hardveresen kb mind ugyanaz, és mégis gyakran olvasok teszteket, més mindegyik lespórol vmit (kevés usb, nincs usb3, szar billenyűzet, szar touchpad)
Nekem Acer van 3 éve, megvannak a maga apró bajai, de szervízben soha nem volt, és minden működik rajta (le is kopogom), mellette meg ismerek másokat akiknek az acer 1 év után ment tönkre.
Az új dellek meg szépek, de olyan törékenynek tűnnek, meg elég gagyi a billenyűzetük, szal minőség ottse 100as
Megbízhatóságra legjobbak talán az ASUS, Toshiba, illetve a dell eléggé viszi a prímeta 3 év garival.
Az a baj, hogy nagyon nem lehet megsaccolni melyik a megbízható, előttem leírtakban azt írják ASUS melegszik, én haveromnak meg kifejezetten kellemes hőmérsékleteket produkál, pedig ágyom tolja neki szellőzés nélkül...de annak a gépnek még baja nem volt.
Megbízhatóságra elvileg Toshiba, Asus, Dell...Lenovokat nem ismerem, nem tudok nyilatkozni. Garanciát nézve dell a legkedvezőbb.
Acer....hát, nekem is acer van, 3 éves, mindene működik, persze azért megvannak a maga apró hibái, de 3 éve nyúzom.
Ismerőseimnek, egyiknek akadtak vele hardveres problémák, másik 2-nek 1év után tönkrement, alaplap hibával, gyakorlatilag dobhatták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!