Mekkora táp kellene?
A gépembe szeretnék venni még 1 videókártyát (Sapphire radeon HD 6870). Most van benne egy ASUS radeon hd 6850,
600 w-s táppal.
Konfig: Alaplap: Asus M487TD EVO
Processzor: AMD Phenom II X6
Videókártya: ASUS Radeon hd 6850
Ram: 4gb ddr3 1600 mhz Kingmax Hercules
teljesen felesleg mixelni őket, tudom, hogy lehet őket, de ritka olyan szériát találni, ahol ez a javunkra megy,
nézd meg ezt a cikket itt 5850 és 5870 van összepárositva kisebb a teljesitmény mintha két 5850 lenne összerakvan, és bőven olcsobb is is, mind árban, mind fogasztásban...
a 6000res széria is hasonló áramkörön müködik, nincs sok újitás igy hasonlót tapasztalnál...
a 600w-os táppal meg kell próbálni, kisülni nem fog a dolog, ha nem birja valószinűleg elsem indul, vagy az alaplap egy sipolással jelzi, szerintem birni fogja ha nem akkor is 10-20w miatt kell nagyobbra váltanod igy a 650 tuti, de a 700 már mindenképpen jónak kell lenni.
nem átverés a crossfire csak akkor érdemes ha az alaplapban kettő x16-os slot van legalább akkor tudja teljesen kihasználni a teljesitményt, de neked egy x16 meg egy x4 van az utobbin nem kap elég feszt, hogy teljes gpun pörögjön a móka.
amúgy szerintem ezzel a konfigurációval szerintem 1680x1050-ben mindent kéne vinnie fullon, full hd-n esetleg valahol ki kell venni a magas texturákat, de ha nincs két monitor ati eyefinityben összekötve, vagy ha nagyon jó ajánlatot találtál a 6870-re egyelőre fölösleges a csere, várd meg karácsonyt ott nagy akciók lesznek...
öcsém, milyen problémáid vannak...
jobban jársz ha veszel egy erősebb kártyát, a cf-fel csak a baj van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!