Hol tudok ilyen laptopot venni:Alienware M18x?
Figyelt kérdés
Olyan kellene amiben 32gb ddr3 ram van es 2GB GDDR5 NVIDIA GeForce GTX 580M grafikus kartya! Talaltam egy linket de az angol es nekem roman vagy magyar kellene! A valaszokat elore is koszonom!2011. júl. 20. 19:47
1/9 A kérdező kommentje:
Jah es azt elfelejtettem irni hogy mindenbol a legjobb(legnagyobb)legyen benne!(Es lecci ne irjatok , hogy ugyse veszed meg .. stb!Lehet hogy nem veszem most meg de ha egyszer penzem lesz ra akkor megveszem!
2011. júl. 20. 19:50
2/9 anonim válasza:
ez a legkomolyabb amit találtam
4/9 legendavagyok01 válasza:
Hát ez már majdnem az, és ajándék áron...
5/9 A kérdező kommentje:
Elso valaszolonak kossz de az gyenge es nem is aruljak sehol:D
Harmadik valaszolonak kossz de az meg nem a legjobb!
zold kezek mentek:D
2011. júl. 20. 20:16
6/9 anonim válasza:
miért laptop?miért nem gép?hogy villogj vele?úgyse viszed sehova
8/9 anonim válasza:
www.alienwae.hu
Csinlálj egy konfigurációt, aztán ha kész van akkor ott regisztrálj és utána mennyél a Közösségre / Konfigurációm és ott asszem meglehet venni.
9/9 anonim válasza:
bocs, megint én vagyok, rosszúl irtam:
www.alienware.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!