BOOT FROM CD? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Na skacok! Hali mindenki! Az van, hogy a gépem windows install előtt áll és kiírja, hogy BOOT FROM CD, de nem írja ki utána, hogy "a CD-ROM-ról való indításhoz nyomjon meg" bla bla... Egyszercsak bejön a bal felső sarokban villogó fehér vonal, ennyi. Mit csináljak?2011. júl. 20. 01:04
11/13 anonim válasza:
Jól van, nem kell nekem esni egyből, nem is értem, mikor normális hangnemben írtam, nem le degradálóan. Fáradt vagyok, benéztem csak átfutottam a kérdésen, és nem tudom miért automatikus indításnak fogtam fel, mintha windows alatt raktad volna be.
12/13 A kérdező kommentje:
Addig, addig kábeleztem ide-oda, amíg jó lett... köszi szépen a fáradságot és segítséget. Peace
2011. júl. 20. 02:14
13/13 anonim válasza:
CMOS: alaplapon valahol a lapos elem mellett van egy kétágú "villa".. kiáll az alaplaból két puca vagy nem tom h elnmagyarázni... és azt írja alatta h CMOS (lehet h össze van kötve valamivel a 2ágú valami.. na azt leveszed ha van mit ha nincs akkor egy fém tárgyal összeérinted kb 10 másodpercig, ha van rajta valami akkor 10 másodpercig leveszed és vissazteszed... de ezt csak akkor csináld ha bisztos h nem a CD a hibás...
CMOS igazibol a BIOS RESETJE újraindítja a BIOSODAT, lehet h ez zavarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!