Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet szerintetek a baj?...

Mi lehet szerintetek a baj? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Helló. Én tegnap vettem egy videó kártyát az egyik barátomtól de valamilyen oknál fogva nekem nem jó. :\

Ugyebár haza jöttem örültem magamnak, be tettem a gépembe, bekapcsoltam, fel is állt a gép. Na mondom tök szuper, és egyszer kérte hogy indítsam újra a változtatások miatt. Újra indítottam és ugye be töltött az operációs rendszer(win 7) de az asztal már nem jött be, hanem helyette egy kék képernyő fogadott és legalul azt hiszem ezt írta: psyhical memory és 0%-ról na mondom most mivan? Fel ment 100%-ra és újra indult ez volt windows 7 alatt. Nos vistával fel sem ment, maradt az XP-szépen fel tettem, feltettem a videó kártya dirverét újra indítottam a gépet be töltött az operációs rendszer(xp) és fekete és kék csíkos volt a kép, már mindent meg próbáltam. Tudnátok segíteni? Már nem tudok hová írni. :(

2011. júl. 19. 22:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges, hogy azért adta el mert nem működik?
2011. júl. 19. 23:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!