Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan oldhatnám meg ezt a...

Hogyan oldhatnám meg ezt a problémát? , , ,

Figyelt kérdés
Van egy Fujitsu S. D1219 alaplap és abba egy Intel 82815 Chipset integrált 64MB-os videókártya. Ezt szeretnénk lecserélni egy Radeon 9000-es videókártyára. Ha betesszük akkor a windowsig se jut el. Mi lehet a probléma?
2011. júl. 19. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
A windowst úgy installáltad, hogy már az új kártya van benne? Az ilyen hardverek hipsz-hopsz cseréjétől az XP rendesen ki tud nyúvadni... Esetleg indítsd el safe mode-ban, és installálj hozzá drivert, aztán indítsd újra.
2011. júl. 19. 16:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Na a netről leszedtem radeon 9000-es szériákhoz egy vga drivert és feltettem mostmár bejön a windows rendesen működik de ha játékot vagy akár youtubeon egy videót elindítok akkor kékhalált kap a következőt okolva: ati3duag.dll

valami megoldás?talán más driver kell neki?

2011. júl. 19. 18:32
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem az ati3diag.dll akart lenni, de javíts ki, ha tévedek. Nézz utána és tölts le egy legújabb DirectX pakkot is! Plusz nézelődj, hátha van újabb driver is.
2011. júl. 20. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!