Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan oldhatnám meg ezt a...

KINGMAX kérdése:

Hogyan oldhatnám meg ezt a problémát?

Figyelt kérdés
Nem rég kb. 2-3 hónapja letöltöttem és telepítettem a Vista Inspira 2 programot, ami gondolom kitaláljátok egy vista skin, vagy nem tudom mi... Na szóval letöröltem, de az ikonok, a startmenü és egyéb dolgok maradtak ugyanolyanok, nem pedig XP-stílus. Az lehet hogy korábban letöltöttem egy másik Vista skint, de azt nem tudom hogy rajta van-e a gépemen, mert nincs benne a "programok törlése"-ében, és sehol máshol. Na a kérésem: hogy nem tudjátok-e hogy mi a probléma? A Program Files mappában ott vannak az ikonok képei, de nem merem kitörölni, nemtudom használna... Előre is köszönöm, aki válaszolna. És hülye válszokat kérlek ne írjatok. És még valami: újratelepítés kizárva, én is gondoltam rá.
2011. jan. 5. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:

1.Az ilyen programok készítenek backup-ot, ami ha nincs egy normális kezelőfelület, a setup újbóli lefuttatásával egy külön opció esetleg.

2. Az ilyen programok készítenek rendszervisszaállítási pontot, amit egy xp cd-vel érhetsz el, hátránya, hogy minden a gépeden 2-3 hónappal ezelőtti állapotú lesz (a rendszerfájlokat meg a beállításokat módosítja, dokumentumokat nem)

3. Az ilyen programok telepítésénél az a hosszú szöveg amit gyorsan elnyomsz egyértelműen leírja, hogyan lehet visszavonni, vagy ha nem lehet akkor azt. Ezt te elfogadtad.

2011. jan. 5. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is ez a Vista Inspirat témát használtam, de amikor megtetszett a Windows7 téma akkor a Vistásat letöröltem ( mindent bepipáltam az uninstallban ) . Ikonok vissza álltak de az Üdvözöljük ! szöveg Vista maradt. De ez mind1 hiszen azóta a windows7 téma az úr. Neked is ajánlom !!! A Vista amúgy is olyan sötét...

NE TÖRÖLGESS, mert az ilyen programok nagyon behatolnak a windows Bill Gates lelkű rendszerébe és nem jó ha kitörölgetsz

De egy rendszer visszaállítást ajánlok, CD nélkül is van ilyen visszaálítás Start- minden progin belül valahol, válassz dátumot és visszavonja.

2011. jan. 5. 23:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat, de:

- A gépem egy NOTEBOOK, ezért nincs CD/DVD olvasó, mivel nem fér bele, csak USB van.

- Én ehhez nem nagyon értek, szóval pl. nem tudom pontosan mi az a backup. Annyit tudok hogy egy file típus.

- És hol van az a bizonyos visszaállítás?

- Egyébként azért mondtam hogy újratelepítés kizárt, mert nem tudom notebook-on hogyan oldjam meg.

2011. jan. 6. 15:36
 4/5 A kérdező kommentje:
megtaláltam ezt a visszaállítást, és most is csak úgy tudok írni, hogy a képernyő bill.-etet használom. mert amikor vissza rakta elment billentyűzet meg a tach-pad (nem tom hogy kell írni)és csak a sima egérrel tudok szórakozni. kérlek segítsetek!
2011. jan. 6. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
próbáld meg újrarakni a windowst
2011. jan. 8. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!