Hogyan oldhatnám meg ezt a problémát?
1.Az ilyen programok készítenek backup-ot, ami ha nincs egy normális kezelőfelület, a setup újbóli lefuttatásával egy külön opció esetleg.
2. Az ilyen programok készítenek rendszervisszaállítási pontot, amit egy xp cd-vel érhetsz el, hátránya, hogy minden a gépeden 2-3 hónappal ezelőtti állapotú lesz (a rendszerfájlokat meg a beállításokat módosítja, dokumentumokat nem)
3. Az ilyen programok telepítésénél az a hosszú szöveg amit gyorsan elnyomsz egyértelműen leírja, hogyan lehet visszavonni, vagy ha nem lehet akkor azt. Ezt te elfogadtad.
Én is ez a Vista Inspirat témát használtam, de amikor megtetszett a Windows7 téma akkor a Vistásat letöröltem ( mindent bepipáltam az uninstallban ) . Ikonok vissza álltak de az Üdvözöljük ! szöveg Vista maradt. De ez mind1 hiszen azóta a windows7 téma az úr. Neked is ajánlom !!! A Vista amúgy is olyan sötét...
NE TÖRÖLGESS, mert az ilyen programok nagyon behatolnak a windows Bill Gates lelkű rendszerébe és nem jó ha kitörölgetsz
De egy rendszer visszaállítást ajánlok, CD nélkül is van ilyen visszaálítás Start- minden progin belül valahol, válassz dátumot és visszavonja.
Először is köszönöm a válaszokat, de:
- A gépem egy NOTEBOOK, ezért nincs CD/DVD olvasó, mivel nem fér bele, csak USB van.
- Én ehhez nem nagyon értek, szóval pl. nem tudom pontosan mi az a backup. Annyit tudok hogy egy file típus.
- És hol van az a bizonyos visszaállítás?
- Egyébként azért mondtam hogy újratelepítés kizárt, mert nem tudom notebook-on hogyan oldjam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!