Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tudom telepíteni a...

Miért nem tudom telepíteni a Windowst?

Figyelt kérdés
Most vettem egy zsír új gépet. Amikor elindítom nem történik semmi, kiírja, hogy MSI alaplap utána pedig nem indítja a windows telepítő cd-t. Ha berakom a MSI Cdjét bejön egy ilyen MSI operációsrendszer. Ha onnan próbálom telepíteni cdről, akkor se engedi. Mit tegyek?
2011. júl. 19. 13:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Reboot and Select peoper BOOT device

or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key

Ezt írja ki, miután a lemezt próbálom indítani

2011. júl. 19. 13:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Megvan az esélye, hogy gyári hibás, rossz hardver (pl. táp stb.) okozza.

[link]

[link]

2011. júl. 19. 14:07
 13/20 anonim ***** válasza:

Itt benne van:

[link]

Reboot and select proper boot device insert boot media selected boot device and press a key

A BIOS-ban olyan eszköz van beállítva elsődleges boot-forrásnak, amely nem bootolható. Ellenőrizzük a BIOS-ban, ha elvileg jó a beállítás, akkor az adathordozóval nem stimmel valami, akár merevlemez-halál is lehet.

2011. júl. 19. 14:09
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát ez gáz... zsír új gép, merevlemez halállal.

Az én kis asztali gépem négy éves, nem látta még szerelő, mert semmi baja sincs (tisztítást én végzem). És mennyibe került ez a zsír új gép? Jól átvágtak vele.

2011. júl. 19. 14:12
 15/20 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy bérmit bootolok ezt írja ki. (dvd, vinyó, ssd)
2011. júl. 19. 14:14
 16/20 A kérdező kommentje:
300 ezer monitor nélkül. ipon.hu
2011. júl. 19. 14:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Vidd vissza, létezik olyan, hogy 72 órás csere, kötelesen visszavenni. Vagy adnak másikat, vagy kérd vissza a pénzt.
2011. júl. 19. 14:15
 18/20 anonim ***** válasza:

Eszem megáll! Gyalázatos dolog. Négy éves kis gépem volt 60 pénz, monitor nélkül...

Na hiszen, az Ipon is megéri a pénzét!

2011. júl. 19. 14:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Menj a Qwertyhez, sokkal jobb gépeik vannak, akár össze is lehet rakatni, de vannak kész konfigok is,
2011. júl. 19. 14:20
 20/20 anonim ***** válasza:
mindennel előfordul az ilyen...egyik ismerősöm nemrég vett samsung laptopot. arra meg csak az xp ment fel. a windows 7 nem
2011. júl. 19. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!