Jason Becker kérdése:
Miért nincs hang a gépemen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem akarnék lámának tűnni nagyjából vágom a számtech-et, de van egy olyan gondom, hogy nincs hang. Új rendszerem van, mégpedig Windows 7 és egy régi ASUS alaplapom P5PL2-típusú. Az XP alatt működött, de tegnap rátettük a Win 7-et és azóta még csak nem is olyan névvel illeti ezt az integrált kártyát, mint eddig, hanem "High Definition Audio"-kártya. ? Miért ?
2011. júl. 16. 17:48
1/3 A kérdező kommentje:
Ráadásul azt írja ez a barom Win 7, hogy "hátlap optikai csatlakozó"... Vannak fogalmaim a csatlakozókról, az is tény, hogy hátulra van bedugva, de hogy ez egy sima 3,5-es jack-dugó, az hétszentség...lehet nincs rálátásom mit ért optikai csatlakozón, de azt tudom, milyen az optikai kábel...ráadásul digi-szar, valami "SPDIF" dumát nyom nekem. Eddig ilyen nem volt, sosem láttam. Van erre egyáltalán megoldás, vagy egész "egyszerűen" röpke 60 rongyért "alaplap-, proci-, stb.-csere"...???
2011. júl. 16. 17:52
2/3 anonim válasza:
Vezérlőpult > Hang > Lejátszás fül > Hangszórók-ra jobb klikk > Beállítás alapértelmezettként (mind a kettőt)
A SPIDF-et pedig tiltsd le! Digitális hang, de kell a ****nak!
3/3 anonim válasza:
jah, és ne felejtsd el letölteni a HD Drivert, REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO DRIVER/CODEC, valamim ilyesmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!