Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ilyen a hang a gépemen?

Miért ilyen a hang a gépemen?

Figyelt kérdés
Nos az a helyzet, hogy most cseréltem videokártyát, és RAM-ot is tettem a gépbe. Ennek hála fut a gépemen az Arkham Asylum. Játékon belül viszont a hanggal adódtag gondok. Párbeszédeknek nincs hangja, és néha a háttérzajoknak sincs. Azt hittem, hogy a játékkal lehet gond, de az Assassin's Creed 2-nél is ugyan ez a gond. Na most a hangkártya lehet a gond, mert én ehez nem nagyon értek?
2011. okt. 8. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy túl újak a játékok a géped hangkártyájához bár ezt kötve hiszem. Szerintem csak bugos és patchelni kell. Anno ez volt a letöltött Assassin's Creed-del.
2011. okt. 8. 19:55
 2/3 A kérdező kommentje:
hát most találtam az arkham asylumhoz egy "arkham asylum patch 1.1"-et. Megpróbálom hátha..
2011. okt. 8. 21:52
 3/3 A kérdező kommentje:
így se lett jó. majd holnap megpróbálom azt, hogy kiveszem az újonnan beletett RAM-ot, mert volt már olya, hogy a RAM volt a rossz, és nem működtek dolgok
2011. okt. 8. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!