A WD Caviar Green vinyók egytől egyig 5400 RPM-esek?
Figyelt kérdés
Ha igen, játékoknál meg torrentnél mekkora lassulást eredményez a 7200-as vinyókhoz képest? Van FPS-ben mérhető különbség?2011. júl. 15. 19:09
1/5 Panda Péter válasza:
igen, azért (is) green, mert csak ennyivel pörög. torrenteknél nem fogsz észrevenni semmilyen sebességkülönbséget, játékoknál a pályák betöltődése lesz lassabb. viszont oprendszer alá semmiképp sem ajánlott.
2/5 anonim válasza:
Úgy 5400-asok, hogy ha kell, akkor tudnak 7200-on is pörögni, amikor sok adatot kell beolvasni. Cserébe viszont nagyobb cache van rajtuk. Nekem 1TB-s van, nem érzem hátrányát. Esetleg a betöltődés lehet lassabb egy kicsit.
3/5 A kérdező kommentje:
Azon van minden cuccom az oprendszert is beleértve, viszont van elfekvőben egy samsung 1 TB-s, 32mb/7200rpm vinyóm, érdemes lenne arra átköltözni?
2011. júl. 15. 19:24
4/5 anonim válasza:
"...Van elfekvőben egy 1TB-os vinyóm..."
Ez most komoly??? Van egy ekkora vinyód és nem használod? :D Én örülnék, ha a backup winchesterem nem csupán 20GB-os lenne... :)
5/5 A kérdező kommentje:
Hát még a WD-m egy terráját se tudom megtölteni, nemhogy még ugyanennyit... :)
A Samsungot eladni készültem de így lehet, hogy fordul a kocka.
2011. júl. 15. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!