Fábján Ákos kérdése:
Miért csinálja ezt a Számítógépem?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy vettem egy vga-t(Sapphire Hd5830 Xtreme 1gb GDDR5) 2 gb ramot és egy 550w tápot és mikor telepítek valamit meg fagy és nem birok semmit csinálni csak újra indítani. meg van választási lehetőségek pl: itt a gyakori kérdések.hun hogy milyen fajta legyen a kérdés ez meg ilyen vonalak lesznek benne. mi lehet a probléma? valaki segítsen hogy mit csináljak.2011. júl. 15. 17:40
1/3 anonim válasza:
Próbáld ki a kártyát másik gépben. Ha ott se jó, akkor csere. Ha más gépekben jó, akkor talán az alaplapod a hibás. Esetleg a táp, főleg, ha gagyit vettél.
2/3 anonim válasza:
lehet, hogy a driverrel van a baj
3/3 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem birom másik gépben ki próbálni. a vga-t meg a tápot a múlt héten vettem. a tápom meg gigabyte és 16000FT ért vettem. majd lehet hogy holnap elviszem a bolt ba és meg nézetem.
2011. júl. 15. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!