Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kinéztem magamnak egy alaplapo...

Kinéztem magamnak egy alaplapot csak nem tudom mi az az ATA meghajtó és hogy fontos-e? (többi lent)

Figyelt kérdés
szerintem ez lenne nekem a tökéletes alaplap (itt egy link hozzá: [link] mert jó bele a Procim is (Intel Core i5 2400 3,1 Ghz) DDR3 memóriám van és van benne USB 3.0 is no meg nincs szükségem amúgy se floppy-ra. már csak az lenne a főbb kérdés hogy mi az az ATA meghajtó és fontos-e?
2011. júl. 14. 23:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az IDE HDD-d csak konverterrel tudod a SATA csatlakozóba dugni
2011. júl. 15. 00:13
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ de azóta már rájöttem hogy SATA vinyóm van :)
2011. júl. 15. 00:15
 13/18 tetro ***** válasza:
szerintem ha nem tudod mi a különbség az ATA meg a SATA között, és nem tudod a winyód milyen, akkor ne rakj össze géped saját magadnak. vagy te vakbelet is otthon operálsz?
2011. júl. 15. 00:18
 14/18 anonim ***** válasza:

szia bár nem a kérdésedhez tartozik és látom rájöttél hogy SATA -s vinyód van de felhívnám a figyelmedet egy másik dologra azt írtad hogy az alaplap támogatja az i5 öt és hogy neked olyan van és akkor jó lesz bele. nem igaz!!

foglalat tpusát nézd meg milyen a tieden. mert i5.ös van socket1155-ösbe is és van 1156 osba is nem mindegy nem fog menni ha rosszat veszel. én is csatlakoznék az előttem lévő kommenthez vagy lehet még az előttihez hogy ha nem értesz hozzá inkább menj el egy közeli számtekeshez mond el mid van írd fel egy papírra részletesen vagy szed le az aida programot az megmondja mid van. és menj el hogy ez meg ez kell segítsen összeállítani nem muszáj megvenni onnan adsz neki egy 500 ast és kész inkább minthogy megveszed az alaplapot és rossz foglalatú a cpu akkor kivágtad az ablakon a lóvét.

2011. júl. 15. 00:35
 15/18 A kérdező kommentje:
de ha jól nézem a proci meg a lap is 1155-ös ami ugyebár megegyezik. de megfogadom a tanácsotokat és szakemberhez fordulok.
2011. júl. 15. 00:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül muszáj lehúzasd magad szakemberrel.Mond mennyiért szeretnél gépet, és mi segítünk.
2011. júl. 15. 00:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezt akartam én is mondani, annyit tudunk segíteni, hogy mit vegyél meg pontosan és nem lesz probléma, mint, hogy egy "szakember" rád sózza a raktáron marad túlárazott sz*rját
2011. júl. 15. 01:04
 18/18 anonim ***** válasza:
az is megoldás valóban de írtam hogy nem kell tőle megvenni semmit. de mindegy írd le hogy mi az amit megakarsz tartani a gépedből és mi az amit cserélni akarsz és mennyi lovetta áll a rendelkezésre és neten nézünk faszát. ipon.hu egyébként olcsó és jó de máshonnan is lehet
2011. júl. 15. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!