Pentium (R) 4 CPU 1.80 GHz 1.79 GHz 512 MB RAM nagyon régi/gyenge/rossz?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 21:49
2/12 A kérdező kommentje:
Biztos? Tudok netezni rajta!
2011. júl. 14. 21:53
3/12 anonim válasza:
Nemtom, hogy te milyen oldalakat nézel, de a flash tartalomhoz erősebb gép kell:)
Szép álmokat:D
4/12 anonim válasza:
Annyira régi amennyire régen vetted :D
Amúgy videókarit nem tudom milyen benne, egy kis plussz rammal netezős alapgépnek elmegy ha nem is gyors, aztán a többi tőled függ mire akarod használni.
5/12 anonim válasza:
Az én régi gépem is ilyen, de én már fájlszervernek használom.
6/12 A kérdező kommentje:
Bocs, de nem lassú, és a flash játékok is mennek rajta, igaz ritkán játszom, de kipróbáltam már... Meg bármi... letöltögetni nem szoktam se filmet se zenét, ezenkívül mindenre használom, és semmi baja, csak érdeklődtem, mert többet akartam tudni.
2011. júl. 14. 22:23
7/12 A kérdező kommentje:
Ja, az Intel (R)-t lehagytam, mert nem tudom mit jelent. :D Nem javit a helyzeten?
2011. júl. 14. 22:39
8/12 anonim válasza:
Ez kb 2002-es gép.nekem is ilyen volt
9/12 anonim válasza:
régi gyenge és rossz is,de netre kiváló ne halgass ezekre az amatőr szarokra,nekem AMD 1,3proci,1giga ram,64 video,és tökéletes netre meg csére,van benne egy nagy HDD arra torrentezek,igaz HD-t nem nézek vele,de tévén nézek filmeket és konzolon játszok,úgyhogy ennél jobbra nincs szükségem
10/12 anonim válasza:
az (R) az csak annyit jelent h le van védetve a márka, tehát még véletlenül se lehet utánozni mert büntetik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!