Okozhat gondot az ha különböző márkájú és órajelű RAM-okat teszek a gépembe?
Figyelt kérdés
Jelenleg 3 gb DDR 2-es van benne,(DIMM1: Hynix HYMP512U64CP8-Y5,DIMM2: Kingston 1 GB DDR2-533 DDR2 SDRAM,DIMM3: Kingston 1 GB DDR2-533 DDR2 SDRAM)Működik is,de a későbbiekben nem lehet gondja a gépnek miatta gondom?2011. júl. 14. 20:37
1/5 bix válasza:
lehetnek érdekes anomáliák. az viszont tény hogy a leglassabbhoz igazodik a gyorsabb is, mivel három van és ddr2-es ezért nem sanszos hogy háromcsatornás vezérlőd lenne, ergó dualchanel mód kilőve, ami azért megtornázza a teljesítményt némileg.
a másik hogy win7 alatt pl az altatással volt egy helyen gond kolléga gépe volt az ominózus darab, a gyári 2 gigás mellé szúrt egy 1 gigásat, és onnantól lefagyott ha altatásba ment, vagy ha mégis sikerült akkor visszafele dobta el magát.
nem szerencsés de működhet
2/5 A kérdező kommentje:
Még tehetek bele egyet,de még csak ennyi van.Idővel károsíthatja az adatlapod vagy a számítógép bármilyen más hardwares részét?Win 7 van rajtam,ma délután tettem bele,haveromtól kaptam a két KINGSTON RAM-ot,ő vett 2db 2 gigást,de nála nem volt hajlandó elindulni a gép az új ramokkal,nálam meg igen azokkal amiket eddig használt,a 2 db 1 gigás KINGSTON.Jobban járnék vele ha csak ezt a két ramot hagynám benne?
2011. júl. 14. 20:58
3/5 bix válasza:
ha mind 1 gigás beleteheted a 4-et aztán booton amikor kiírja fent hogy mennyi a memó akkor nézd meg hogy single vagy dual van mögötte. ha dual akkor zsír.
4/5 bix válasza:
lemaradt: nem nem károsít semmit semmilyen szinten
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a válaszokat és a segítséget
2011. júl. 14. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!