Mi lehet a baj HDD vagy a Windows?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mar krb 1 hete bajlodok itt Windows 7 -em volt de megutan es attertem egy tiszta magyar Windows Xp SP 3!
Regebben is hasznaltam hiba nelkul mukodot! Aztan egyiknap feltettem a windowst minden rednbe volt utana kapcsolom be a gepet es a kovetkezo uzenetet adja!
"A lemezegyseg valamilyen hardverhibaja miat a windows nem indithato! A megadot rendszerindito lemez nem olvashato" Aztan Ujbol tettem ugyanezta Windows-t ma megint bajlodik! Kovetkezokkel
Windows <boot> Windows/system32/hal.dll nem talalhato kerjuk javitsa a windowst! Hall=Hardware Abastraction Layer ! Az ilyesmihez nem naon ertek vlk?
2011. júl. 14. 13:54
1/5 anonim válasza:
Tedd be a meghajtóba a telepítőlemezt, aztán indítsd újra a gépet /persze a BIOS-ban indítónak legyen beállítva a CD-meghajtó. Amikor felteszi a kérdést, hogy mit szeretnél, akkor ne a javítást válaszd, hanem menj tovább, és csak azután válaszd a javítást. Ekkor újratelepít mindent, de a beállításokat meghagyja.
2/5 A kérdező kommentje:
Oke! Tehat a HDD-mel nincs baj ? de mi csinalhatta ezt a galibat ?
2011. júl. 14. 15:59
3/5 anonim válasza:
Nincs baj a merevlemezzel, nekem is csinált már ilyesmit. Oda kell figyelni mindenre, rendszerellenőrzés, Startmenübe beírod a futtatáshoz, hogy CHKDSK, aztán amit tud, kijavít.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2011. júl. 14. 20:41
5/5 A kérdező kommentje:
Probakent tettem fel Windowst 7 Ultimate es az fut hibatlanul az volt az XP elott is es mikor vettem a gepet ugyanez a Magyar Xp hibatlanul ment miutan tettem ra Windows 7 -et azutan szarakodot de ugyhalottam hogy masok is megjartak igy Windows 7 utana szarakodot nekik az XP ez igaz ??
2011. júl. 15. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!